20 Haziran 2010 Pazar

Antakya Tatları

Antakya Tatları


Favorimiz, tadına doyamadığımız tuzlu yoğurduyla,

Yorum yapılmasına gerek bile olmayan içli köftesiyle,


Ketesiyle,

Acılı, otlu pidesiyle,


Sıcak tatlı yiyemediğim için asla gerçek tadını bilemediğim künefesiyle Antakya tatlarını tattık geçen hafta.

Acaba kimlerin sayesinde?

Künefe  hariç diğerlerini pişiren tanımadığım eller,
Antakya'lı olmadığı halde Antakya'lı kayınpederimden tam not alan künefesiyle kayınvalidem,
Bu tatları taa uzaklardan taşıyan değerli Saim Dayı ve Sabahat Halamız,
En önemlisi de cennet mekan Abdullah Dedemiz sayesinde.







1 yorum:

sen dedi ki...

Bütün ölmüşlerimizin ruhu şad olsun. Bizim için ne güzel sürpriz oldu bu sayfa. Allah razı olsun.

Related Posts with Thumbnails