4 Haziran 2014 Çarşamba

Ben de peçete yapıştırdım:)


Sonunda ben de peçete yapıştırdım.
İmrenerek izliyorum Cihan'ın Bahçesi'ni. Onun akla hayale gelmeyecek şeyleri nasıl güzelleştirdiğini izlemek içimi açıyor; taşlar, mandallar, kuş evleri, sepetler... Çok emekli çok çeşitli işler yapıyor. Ben de heveslendim, en kolay görüneni denemeye niyetlendim.

Peçete yapıştırma, bilene kolaydır ama ben ilk denememde epey zorlandım. Figürleri istemeden yırtıp parçaladım, yamuk yapıştırdım, düzeltemedim. Üstünden fırça ile geçerken  buruşturdum. Çok güzel olmasa da bir şey yaptım ya, kendi kendime mutlu olup paylaşmaya geldim.



Çok severek yıllardır kullandığım fırçalıklarımın yeri değişti. Yeni yerine uymadı renkleri. Ben de onların üzerinde yaptım ilk denememi. 

Peçete yapıştırma için altının beyaza boyanması gerekiyormuş. Beyaz gözümü yorduğu için tercih etmem ama mecburen beyaz yaptım. Belki bir gün boyama-eskitme işlerini de öğrenir, beyazı biraz renklendiririm. Şimdilik beyaz renkleriyle yer alacaklar banyomda.

1 yorum:

Filiz dedi ki...

çok hoş olmuş,ilk çalışma için gayet güzel bence elinize sağlık..bu işe bir başlayınca insan herşeye boyanabilenek nesne gözüyle bakıyor...

Related Posts with Thumbnails